BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
SZAKGIMNÁZIUMA
ÉS KOLLÉGIUMA

A négy elsős osztály versengett

1A Vízműben ezen az őszön is megrendezésre került a hagyományos gólyabál. Ez minden évben a 10. A osztály feladata, tehát 2016-ban az én osztályomé, jelentem.

 

A hagyományszerűen valamilyen témakör köré szervezett gólyabál idén a 80-as évek hangulatát (zene, öltözködés, stb.) próbálta felidézni - több-kevesebb sikerrel. Elárulhatom, nem volt túl egyszerű a feladat; jól jött hát, hogy akadtak bevállalósabb, s kevésbé bevállalós elsősök és osztályfőnökök.

A hosszas előkészületet, "agyalást" követően lassan körvonalazódott a kép. Végül sikerült időben megszervezni és lebonyolítani az eseményt, amin a négy elsős osztály versengett egymással.
Úgy gondolom, ötletes feladatok emelték a bál hangulatát, a jókedvet. Például: osztálytáncok a 80-as évek zenéjére; szelfigyűjtés a városban megadott személyekkel, s tárgyakkal; fejtörők; tojástörés fejen; na meg az elmaradhatatlan gólyalötty, fogadalomtétel és hasonlók.

Sajnos a bált követő diszkó érdeklődés hiányában elmaradt. Csak én gondoltam, hogy az idén összejöhet, de rosszul láttam. Jövőre már nem erőltetném. De sebaj, mert az elsősök - úgy hiszem - szuper jól érezték magukat, és végül is ez volt a cél.

Szeretném megköszönni a segítők munkáját: annak a néhány kedves szülőnek, akik a fincsi sós és édes süteményeket sütötték; egy másik anyukának, aki a rengeteg tojást adta (1-2 feladathoz); Kasnyik Marcinak, aki a diszkót szolgáltatta volna, és a saját felszerelését hozta el; Somának a technikai segítséget; az osztályfőnököknek, akik lelkesen részt vettek, és segítették osztályukat; a zsűrinek, akinek nem volt könnyű dolga és az osztályomnak, akik megcsinálták. (Remélem, nem hagytam ki senkit. :)

Viszlát jövőre új gólyákkal, új szervezőkkel, új ötletekkel!

 


234

 

56

bszc banner

Szakjaink

magas

 

melyepito

 

utepito

 

 

vasutepito

 

fluidumkitermelo

 

kornyezetvedo

 

vizugyi

 

foldmero

szklenarpeter1


2017. február 19. vasárnap
Ma Zsuzsanna napja van.
Holnap Aladár és Álmos napja lesz.

A jelenlegi időjárás: Felhőkép

Copyright © 2013. All Rights Reserved.