BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
SZAKGIMNÁZIUMA
ÉS KOLLÉGIUMA

XXIV. Jókai-napok

01
Ez évben is megrendezésre került iskolánk kollégiumában a Jókai-napok elnevezésű programsorozat, melyet 24. alkalommal élvezhettek a tanulóink. A programok ez alkalommal is három napon át tartottak. 
Április 19-én, kedden az ünnepélyes megnyitó és pályavilágítás felavatása után megkezdődtek a Jókai kupa kispályás labdarúgótorna eseményei, ahol kollégiumunk csapata az első helyen végzett. A nap további részében több helyszínen érdekesebbnél érdekesebb programok között válogathattak diákjaink.  Ezek között kell megemlítenem a Békéscsaba és Jókai rejtélyei vetélkedőt, illetve a papírrepülőhajtogató-versenyt, ahol nagy lelkesedéssel és izgalommal vettek részt tanulóink. 
Április 20-án, szerdán a darts, a csocsó, a sakk, a Rubik-kocka-kirakó, a honfoglaló versenyek mellett a végzős diákok búcsúztatására, jutalmazására került sor az ebédlőben. 
Április 21-én, csütörtökön a fakanál, a bogrács, a grillsütő vette át a főszerepet. A legtöbben a csoportjukkal főztek, de voltak, akik barátiakkal, osztálytársaikkal készítettek finomabbnál finomabb ételeket. A sütés-főzés mellett a lövészetben is megcsillogtathatták tehetségüket diákjaink. 
Az est fénypontja a pályadiszkó volt, ahol mindenki jól érezte magát. 
Ez az eseménydús három nap kellemesen telt el, reméljük mindenki megtalálta a számára megfelelő szórakozást, elvégre idén is mindent megtettek a szervezők, hogy színvonalas rendezvénnyel szórakoztassanak minden kollégistát. 
 02 03 05 0607 08 09 1011 12 15 16
17 18 19 2021 22 23 25 26 24
 
 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.