BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Tanévnyitó 2016

01Az ország számos iskolájához hasonlóan szeptember 1-jén a Vízműben is becsengettek. A tanévnyitó ünnepély - a korábbi hagyományokhoz illeszkedően - most is 9 órakor kezdődött.

A Himnusz és a vers után Török Árpád leköszönő igazgató mondott beszédet. Összefoglalta az év első felében lezajlott igazgatói pályáztatás folyamatát, melynek végén úgy döntött, hogy az iskola irányítását egy új, fiatal, tehetséges iskolavezetésnek adja át. Megígérte, hogy az új vezetőket korábbi tapasztalatait felhasználva széleskörűen támogatni fogja.

A nyugdíjazásáig pedig legkedvesebb munkáját fogja végezni: műszaki tudományokra oktatja az iskola diákjait.

 

Ezt követően Schnider György igazgató úr mondott beszédet. Megköszönte elődje munkáját és a nyár eseményeinek felidézése után vázolta az új tanév feladatait. A mostantól "szakgimnáziumnak" nevezett intézmény továbbra is a színvonalas műszaki tudást, a sokoldalú képzést, az igényes munkára nevelést fogja a legfontosabb céljainak tekinteni. Az igazgató kérésére az iskola közössége tapssal köszöntötte a megilletődött gólyákat.

Az ünnepség záró szakaszában bemutatkoztak az új osztályfőnökök: Kisné Szörnyü Tünde, Balogh Zsuzsanna, Bogdánné Gondi Melinda tanárnők és Novák Zoltán tanár úr. Az osztályok megalakulásával kezdetét vette a 2016/2017. tanév.

 

A rendezvényen készült képek a képtárban >>>

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.