BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Erdei kondiverseny

01
Szeptember 27-én kollégiumunk hat diákja a Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnázium Kollégiuma meghívására egy erdei kondiversenyen vett részt, melynek során élményekkel teli délutánt tölthettek a Körös partján. A tornaösvényen volt lengőteke, húzódzkodás, szökdelés akadálypályán, támlázás korláton előre-hátra, felülés ferdepadon, átugrás palánkon, járás kötélen. Mindezek erőfejlesztésre, az izmok átmozgatására, nyújtásra, az állóképesség növelésére, az egyensúlyérzék, a mozgáskoordináció és a dinamikus képesség fejlesztésére alkalmasak.  
Az itt elvégzett gyakorlatok sokszínűsége rövid idő alatt intenzív mozgásélményt és szellemi felfrissülést adott a tanulóknak, nem beszélve arról a sok élményről, tapasztalatról, amelyet a verseny során gyűjthettek. Mindkét csapatunk éremmel tért haza. A lányok arannyal, a fiúk ezüstéremmel, ezeken túl pedig kiváló egyéni eredményekkel is büszkélkedhetünk. 
A lánycsapat tagjai: Lestár Enikő, Novák Vivien, Jelencsik Ildikó; a fiúcsapat: Szűrös Zsolt, Tóth Gergő, Czibula István. Egyéniben Novák Vivien első, Lestár Enikő és Tóth Gergő második, Jelencsik Ildikó és Szűrös Zsolt harmadik helyezést ért el. 
Gratulálunk nekik!
 
02 03 04  05 
06 07 08 09
10 11 12 13
14 15
 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.