BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Nyílt nap

1

Szerdán tartotta idei első nyílt napját a Vízmű. Az érdeklődők az iskola dísztermében gyülekeztek, közben a szakgimnázium életét bemutató képeket nézegettek.

A vendégeket Schnider György igazgató köszöntötte. Bevezetőjében áttekintést nyújtott az intézmény múltjáról és jelenéről, majd ismertetőt tartott az itt kínálkozó továbbtanulási lehetőségekről.


Az érdeklődők egy séta keretében kézzelfogható tapasztalatokat is nyerhettek a Deák utcában folyó színvonalas munkáról, megismerkedhettek egy sor korszerű technikával, mérőeszközzel, berendezéssel. A délelőtt során a vendégek megtapasztalhatták a jellemzően barátságos légkört, beleszippanthattak a patinás iskola levegőjébe.

Ebben az évben először a rendezvényen bemutatkoztak a Magyar Közút Zrt. Békés Megyei Igazgatóságának útfenntartó gépei is. Ezekről és a közutak építése, üzemeltetése, fenntartása terén nyíló elhelyezkedési lehetőségekről az igazgatóság munkatársai: Tóth Árpád és Tulkán József tartottak ismertetőt. Az érdeklődők akár felülhettek a tandem úthengerre és kipróbálhatták azt vezetés közben is.

A rendezvény végére a vendéglátó szerepét ellátó vízműs diákok visszakísérték a vendégeket a díszterembe. Itt Szűcs Lajos igazgatóhelyettes tartott összefoglalót, és válaszolt a kérdésekre.

A Vízműben a következő nyílt nap szombaton, 2016. október 8-án 9 órától lesz.

 

 

234567891011121314

Copyright © 2013. All Rights Reserved.