BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
SZAKGIMNÁZIUMA
ÉS KOLLÉGIUMA

Ismerkedési est a 9. A osztályban

1"Kedves 9. A osztály! Sok szeretettel meghívunk titeket a szeptember 22-én megrendezendő Ismerkedési estre. A biztonság kedvéért olyan ruhában jöjjetek, amit nem sajnáltok, ha VÉLETLENÜL koszos lesz!” Így kezdődött minden…

Délben, amikor a 10. A osztály beinvitált minket a díszterembe, megkért, hogy rendeződjünk 5x4 fős csapatokba. Az 1. csapat a Sütemény, a 2. Ice tea, a 3. Körte, a 4. Error 666, az 5. pedig a Kajaa nevet kapta. Mihelyst ezzel megvoltunk, kezdetét vették a vicces, ismerkedős játékok.Az első feladat a szívás nevű volt, amelynek lényege, hogy egy szívószál segítségével az egyik székről a tőle távolabb lévő székre, kéz használata nélkül átjutassuk a popcorn szemeket. Ezt a feladatot a Kajaa csapata nyerte.

A második játék az almavadászat volt. Öt darab almát kellett kihalászni egy lavórból, amely tele volt vízzel. A gyümölcsök kiemelése kizárólag szájjal történhetett. A Körték bizonyultak a legjobbaknak.

 A harmadik feladat a Jó étvágyat! nevet kapta, mivel egy magasan elhelyezett hosszú lécre voltak felfüggesztve, a lekváros kenyerek, melyet a Sütemény csapat evett meg először.

A negyedik megmérettetés neve Gruppenlufi. Ennél a feladatnál a csapat minden tagjának csípőjére egy-egy lufit kötöttek. Ezeket erotikus csípőmozgással kellett kipukkasztani, miközben a csapattagok egymást mögött álltak. A Kajaa csapatnak sikerült a leggyorsabban kidurrantani a lufikat.

Repülő csészealj címet viselte az ötödik játék. A teljesítéséhez három ceruzát és egy CD-t kaptunk. Az egyik ceruzát a talpára állítva, a másik két ceruza segítségével kellett ráhúzni a CD-t, úgy, hogy az ne boruljon el. Ebben a Sütemény csapat bizonyult a legügyesebbnek.

Ezt követte a lyukérzék nevű játék. Itt négy tűt kaptunk és egy cérnaszálat. Ezen a négy darab tűn kellett átfűzni a cérnát. Mint kiderült, a Kajaa csapatnak van a legjobb lyukérzéke.

Majd az utolsó és egyben legviccesebb feladat következett: a versírás és totó. Tizenöt megadott szóból szerelmes verset kellett írnunk a tanár úrnak. A fordulót az Error 666 csapat nyerte.

A totóban tizenhárom kérdés volt az iskoláról és a 10. A osztályról.

Mindenki jól érezte magát. Sajnáltuk, hogy hamar vége lett a versengésnek.
Ezúton is köszönjük meghívott vendégek - Novák Zoltán tanár úr, Hricajuk Tímea tanárnő és Schnider György igazgató úr – részvételét.
234567

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.