BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
SZAKGIMNÁZIUMA
ÉS KOLLÉGIUMA

Karácsony a kollégiumban

13
Színvonalas karácsonyi műsort láthattunk kollégiumunkban december 15-én, melynek szereplői igazán kitettek magukért. Már hetekkel a műsor előtt izgatott készülődés, díszítés hozta „ünnepi lázba” a kolisokat.
Az ünnepség fő szervezői Bereczki Márta és Megyeri Béla nevelőtanárok voltak, akik igazán magas színvonalú és meghitt műsort varázsoltak kollégiumunk diákjainak, vendégeinek. 
A műsorvezetői szerepet Balogh Boglárka és Szűrös Zsolt  töltötte be. Elsőként Miklós Katalint konferálták fel, aki Andersen A kis gyufaárus lány című meséjét adta elő. Utánuk Galgóczi Csenge furulyán közvetítette a Beatles Yesterday című szerzeményét. Következő fellépőnk Krucsó Nikolett volt, aki hastánc műsorával szórakoztatott minket. Majd ismét lenyűgöző figyelemmel Miklós Katalin meséjét hallgattuk. A kristálytiszta, lézerfényben pompázó Szőke Diána Leonard Cohen Halleluja című szerzeményét énekelte el, amit hatalmas vastapssal jutalmaztak diákjaink. Gyönyörű hangja megmelegítette a szívünket. Majd diáktársunk, Kiss Krisztina és zenésztársai Mihalik Zsanett, Bohus Anikó műsorát hallhattuk, akik mindannyian a Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnázium növendékei. Felkészítő tanáruk Bakai László. A trombita trió Georg Philipp Telemann Öt hősi induló című tételét adta elő. Az estét a Csaba Gyöngyei Néptánccsoport táncosai zárták, akik néptáncbemutatóval kedveskedtek a vendégeknek. Fellépett közöttük kollégiumunk tanára, Varga Sándorné Marika néni. 
A műsor után a diákok jókedvvel és mosollyal az arcukon léptek oda a szépen megterített asztalokhoz, amelyeken már ott díszelgett a sütemény és a szendvics. Ezek elfogyasztása közben zene szólt, ami még kellemesebbé tette az estét. 
Ebben az évben is egy igazán kellemes, meghitt és családias ünnepélynek lehettünk részesei. 
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván a Jókai-koli! 
 
01 02 03 04
05 06 07 08
09 10 11 12
 
 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.