BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Kolesz farsang

12A február nem szólhatott másról a Jókai Kollégiumban, mint a farsangról. A vízkereszttől hamvazószerdáig, a nagyböjt időszakáig tartó időszakot hagyományosan vidám mulatságok, bálok, lakomák, népünnepélyek jellemzik. A farsang csúcspontja a karnevál, amely a mulatozás közepette valójában télbúcsúztató is. Kollégiumunkban diákok és tanárok mind-mind izgalommal telve, lelkesen készültek az alkalomra.
A diákok külön rendezvényen vonultak fel jelmezeikben. Réti Norbert táncosként lépett fel, míg Krucsó Nikolett és PaczukVivien ápolónőként mutatták be leendő szakmájukat. Akadtak a diákok között katona jelmezbe bújt lányok, Oros Anna és Gecsei Kitti személyében. A humor sem hiányozhatott: diákok és tanárok mind együtt nevettek Sanyó Levente „pripjatyi lakos” jelmezén. Kevesen öltöztek be, de akik részt vettek, annál ötletesebb kreációban voltak. 
Természetesen a csörögesütés sem hiányozhatott. Miután mindenki bemutatta a produkcióját, és lezajlott a felvonulás is, kezdődhetett az evés-ivás. Az est hátralevő részében a tanulók Fehér Martin által kevert zenére múlatták az időt.
Köszönet illeti a szervezőket, és mindenkit, aki segített, hiszen kollégiumunkban idén is felejthetetlen farsangot sikerült megrendezni.
 

010203 040506 > 070809 101113

Copyright © 2013. All Rights Reserved.