BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
SZAKGIMNÁZIUMA
ÉS KOLLÉGIUMA

Hamarosan indul a diákhét!

1Egy hét múlva, hétfőn reggel már felállított sátrak várnak minket a Vízmű udvarán, és izgalmas programokat és ízletes harapnivalókat kínálnak nekünk a pártok. Ebben az évben is azért versengenek, hogy kiderüljön, melyikük képviselheti iskolánkat az őszi Garán, és persze azért is, hogy felejthetetlenné tegyék a közösség számára a tavaszi szünet előtti napokat. Négy stáb készül hetek óta a megmérettetésre, túl vannak már kampánycsapdákon, pólózáson, filmforgatáson, táncpróbákon - egyikük szerint „igazi kis Gara” ez!

A következő napokban megjelenő cikksorozatban megszólaltatjuk a jelölteket, ők pedig bemutatják a stábjukat, kampányfőnökeiket és kampánycéljukat. Várnak titeket itt a honlapon is!

Ma a névsorban első Destiny stáb jelöltjét, Bodorló Balázst ismerhetitek meg. Azt szeretnék megmutatni nektek, hogy mit jelent a karma, és befolyásolhatjátok-e.

-          Mi a stábotok célja, mit jelképez a logótok?

A stábunknak egyetlen egyszerű célja van, mégpedig az, hogy megmutassuk a vízműs diákoknak, hogy a tetteiknek igenis van hatása az életükre és megváltoztatják azt. Néha elgondolkodhatunk azon, hogy amit kaptunk az élettől – legyen az akár jó, akár rossz – miért érdemeltük ki. Ha a diákság csak egyszer elgondolkozik azon, hogy vajon mi miért történik velük, a kampányunk máris sikerrel járt. A logónk a karma jele. A hinduizmusban két különböző jelet használnak ennek kifejezésére. Ez a két szimbólum kinézetre teljesen eltérő, de megegyező jelentésű. A stábommal közösen döntöttük el, melyiket viseljük a pólónkon. A logóban a színek segítségével megjelenik a jó és a rossz közötti ellentét, illetve az, hogy a helyes és helytelen döntések között keskeny a határ.

-          Kérlek, néhány szóval mutasd be a stábot és a kampányfőnököket!

Kiss Bence kampányfőnökömet az osztályomból választottam a garás tapasztalata, megbízhatósága és ismertsége alapján. Bence ajánlotta másik kampányfőnökömet, Hankó Dórit. Neki nagyon jó a szervezőkészsége és a csapatösszetartó ereje. Mindkettőjüket nagyon szeretem, nem csalódtam bennük. Kampányfőnökeimmel hosszas gondolkodás után döntöttük el, hogy mely személyek erősítsék csapatunkat. Három kritériumnak kellett megfelelniük: legyenek elhivatottak és kitartóak, ne hagyják félbe, amit elkezdtek. Legyenek tapasztaltak. A legfontosabb pedig, hogy legyenek megbízhatóak, hiszen mi egy nagy család vagyunk, és a bizalom kulcsfontosságú. A stábunk igen sokszínű, hiszen kilencediktől tizennegyedikig minden évfolyam képviselteti magát. Gyűléseinken mindenki nagyon aktív, különféle ötletek illetve vélemények hangzanak el, aminek természetesen nagyon örülünk.

-          Milyen jelöltnek tartod magad?

Ezt a kérdést talán nem nekem kellene feltenni, hiszen magamról nem tudom eldönteni, milyen jelölt is vagyok valójában. Erre a kérdésre a választ a stábom és a kampányfőnökeim tudnák megadni. Annyit biztosra tudunk mindannyian, hogy van még hová fejlődni. Igen maximalista vagyok és próbálom minden alkalommal a legjobbat nyújtani.

-          Mit üzensz a vízműsöknek?

Azt üzenem, hogy gondolják át eddigi tetteiket és azok következményeit, hogy mit kaphatnak ezután az élettől. A programjaink segítenek ezt megmutatni. Például megtalálható lesz köztük egy karmakerék nevű játék, amely megmutatja, hogy eddig milyen karmával rendelkeztek a játékosok, és hogy változtatniuk kell-e rajta. Vízműsök! Próbáljátok ki ezt és más programjainkat is!

 

2345

Copyright © 2013. All Rights Reserved.