BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
SZAKGIMNÁZIUMA
ÉS KOLLÉGIUMA

Környezetvédelmi verseny

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Szakgimnáziuma és Kollégiuma környezetvédelmi témájú versenyt hirdet meg általános iskolák 7. és 8. évfolyama számára. A versenyre egyénileg lehet jelentkezni. A jelentkezők vállalják, hogy a megadott határidőket megtartva visszaküldik a nevezési lapot, illetve az egyes fordulók feladatait.

 

Nevezési határidő: 2017. december 22. A nevezési lap ide kattintva letölthető. Kérjük, hogy a nevezési lapot kitöltve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldjék vissza.

 

A verseny első két fordulója egy-egy tesztlap, melyek letölthetőek a www.vizmu.net honlapról. Kérjük, hogy a feladatlapon a helyes választ egyértelműen jelöljék, a többször átsatírozott, nem egyértelmű jelöléseket hibás megoldásnak tekintjük. A harmadik fordulóban egy önálló PowerPoint bemutatót kell elkészíteniük a versenyzőknek egy később megadott környezetvédelemmel kapcsolatos témában. A harmadik fordulót szakmai zsűri bírálja el.

 

Feladatok beküldési határideje:

  • 1. forduló: 2018. január 15.
  • 2. forduló: 2018. február 2.
  • 3. forduló: 2018. március 5.

 

Eredményhirdetés: 2018. március 22.

 

Az első díj: Belépő a gyomaendrődi Liget Fürdőbe (http://www.ligetfurdo.hu/)

 

Bármely, a versennyel kapcsolatosan felmerülő kérdéssel Martinák Judit vagy Hrabovszki Edit tanárnőhöz fordulhatnak. Elérhetőségek: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.