BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
SZAKGIMNÁZIUMA
ÉS KOLLÉGIUMA

Felszín alatti vizek versenye

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Szakgimnáziuma és Kollégiuma felszín alatti vizekkel kapcsolatos versenyt hirdet meg általános iskolák 7. és 8. évfolyama számára. A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. A csapatok vállalják, hogy a megadott határidőket megtartva visszaküldik a nevezési lapot, illetve az egyes fordulók feladatait.


Nevezési határidő: 2017. december 22. A nevezési lap ide kattintva letölthető. Kérjük, hogy a nevezési lapot kitöltve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldjék vissza.


A verseny első két fordulója egy-egy feladatlap, melyek letölthetőek a www.vizmu.net honlapról. A második forduló az első feladatlap beküldési határidején kerül fel. Kérjük, hogy a csapatok a helyes választ emeljék ki vagy húzzák alá. A harmadik fordulóban egy önálló PowerPoint bemutatót kell elkészíteniük hazánk valamely híres fürdőjéről. A harmadik fordulót szakmai zsűri bírálja el.


Feladatok beküldési határideje:
1. forduló: 2018. január 15.
2. forduló: 2018. február 2.
3. forduló: 2018. március 5.


Eredményhirdetés: 2018. március 22.


Az első díj: A nyertes csapat belépőt kap a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdőbe (http://www.ligetfurdo.hu/)


Bármely, a versennyel kapcsolatosan felmerülő kérdéssel Szenti Alexandra tanárnőhöz fordulhatnak. Elérhetőség: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

05     

Copyright © 2013. All Rights Reserved.