BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Könyvtárlátogatás

01Csütörtök délután, amikor megérkeztünk a könyvtárba, megcsapott az almás-fahéjas mécses illata. Amikor beléptünk az ajtón, körbevettek minket a könyvkupacok, innen rögtön tudtuk, hogy jó helyen járunk. 
Kiss Emese tanárnő bemutatkozása után, összefoglalta nekünk a könyvtár fontosságát, milyen rendszerben helyezkednek el a könyvek, milyen könyvekből tanulhatunk, kiemelve a kötelező olvasmányok fontosságát. Akinek kevésbe kelti fel az érdeklődését a sok könyv, annak is rengeteg izgalmat rejt a könyvtár kreatív, képességfejlesztő társasjátékai, amit remélhetőleg hamarosan mi is kipróbálhatunk egy kellemes szabadidős délutánon. Az óra végén a gyakorlatban is kamatoztathattuk a tudásunkat, interaktív módon, egy adott könyvnek a polcon való kikeresésével.
Megcsodálhattuk a régi Vizeslepedőkből készült szemetes kosarakat, ceruzatartót, amit a vízműs tanulók a garabonciás napokra készítettek. Ez annyira felkeltette az érdeklődésünket, hogy amikor visszaérkezetünk a koliba, rögtön elkezdtük felvágni az elhasznált papírdarabokat. 
Jóleső érzés, hogy betekintést nyerhettünk a könyvtár tartalmas életébe és a L/4-es csoport tagjai is örömmel csatlakoznak az ÖKOBULI pályázatába.
 
02030405

Copyright © 2013. All Rights Reserved.