BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Gólyaavató a Vízmű kollégiumában

01Hagyományainkhoz híven 2019 októberében idén is megrendezte a kollégiumi DÖK a gólyaavatót.
Elõször a fiatalokat négy csoportra osztottuk, majd a csoportvezetõk irányításával megkezdõdött a készülõdés. Október 16-án, szerdán sportversennyel vette kezdetét az eseménysorozat, ahol komoly akadályokat kellett legyõzni a gólyáknak. A játékos, ötletes versenyszámok között szerepelt a padon, tollaslabdával, kézilabdával futás, kötélhúzás és a végén az ötletes altatók. Az elsõ helyezett szoros küzdelemben a IV. csoport, a második helyezett a III. csoport, a harmadik helyezett az I. csoport és negyedik a II. csoport lett. 

Október 17-én, csütörtökön került sor a gólyabálra, melyre a zsûritagokat közös megegyezéssel kérték fel a diákok, köztük Bereczki Márta és Tóth Krisztián nevelõtanárokat, Balog Misó diákpolgármestert és Miklós Kata ötödéves tanulót.


A mûsorvezetõ szerepét Dajka Péter vállalta, aki vicceivel jó hangulatot teremtett. A feladatok között szerepelt koldulás, szelfiverseny, fiúsztriptíz, újságpapírtánc és egyéb hasonló beavató jellegû feladatok. A mûsor alatt folyamatos jókedv uralkodott, a diákok és a kollégák egyaránt jól érezték magukat.
Szoros versenyben a következõ végeredmény alakult ki: az 1. helyezett a IV-es csoport, Keresztes Izabella, Nótári Csenge és Litauszki Márton csapata lett, a 2. helyezett Gecsei Kitti II-es csoportja, a 3. helyezett Patai András a III-as, a 4. helyezett Gerzsenyi Richárd, Zlinszki Gréta a I-es csoporttal. Az avatás végsõ momentumaként az újoncok letették az ünnepélyes gólyaesküt.
A résztvevõk és a szervezõk is jelesen szerepeltek. Úgy tûnik, hogy a hosszas és fárasztó próbák meghozták gyümölcsüket. A gólyabálon mind a négy csoport diákjai megismerkedtek egymással, és megteremtették az eredményes közös munkához szükséges légkört, amelyet remélünk, hogy év végéig sikerül megõrizniük. Köszöntjük gólyáinkat ezúton is!

 

 

02030405060708091011121314151617

Copyright © 2013. All Rights Reserved.