BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

A QUEEN sikere a vizek városában


Nagy izgalommal készültünk életünk első Tésztahíd építő versenyére. Egy-két hete még gondolni se mertük volna, hogy sikerülni fog.

Hídépítő kolléganőimmel – Erdei Lívia, Krizsán Szabina, Papp Nóra /11. A/ – elszántan és lelkesen kezdtük meg a munkát. Az első lépések voltak a legnehezebbek. A problémák már a ragasztó és a tészta beszerzésénél jelentkeztek. Ezeket a gondokat áthidalva megkezdhettük tervünk megvalósítását.

Egy hét kemény munkája viszont meghozta gyümölcsét. Elkészült a QUEEN! Péntek délben izgatottan vártuk az indulást. Megérkezésünk után Győr belvárosában sétálgattunk és latolgattuk az esélyeinket. Ekkor még nem tudtuk, hogy mire számíthatunk.

A hidunk 52 kg-ot bírt el, így a kezdő kategóriában az egyetemistákból álló csapatot is magunk mögé utasítottuk. Nagy büszkeséggel töltött el minket az eredmény, és nem ez volt az egyetlen ajándék számunkra: oklevelet, kupát, könyvet és ajándékcsomagot kaptunk munkánkért.

Haladó kategóriában indult még iskolánkból a Kovács Attila - Pelyva László (2/14. A) duó. 68 kg-os terhelést elviselő hídjuk a negyedik helyen végzett, egykori vízműsökből is álló egyetemista csapatok mögött.

Reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhetünk Győrbe, és immár a profik között is sikert arathatunk.

 

   

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.