BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Idén is eljött a Vízműbe a Mikulás!


A néhány év óta tartó hagyomány szerint az iskola dolgozóinak gyermekei örülhetnek a Télapó látogatásának. Most az egyik kis vendég sorait olvashatják. 

„December 7-én sok más általános iskolás és ovis kisgyerekkel én is izgatottan vártam a Mikulást a Díszteremben. Szépen megterített, feldíszített asztalok mellett ültünk, énekszóval hívogattuk.

Amikor megérkezett, a legkisebbek rögtön odaszaladtak hozzá, egy cseppet sem féltek tőle. Persze a Mikulás nagyon kedves. Ilyenkor a bátrabbak énekelnek vagy verset mondanak neki, ez most is így volt, egy kislány pedig csellón is játszott. A mikulás nagyon örült ezeknek az előadásoknak, amelyekért szaloncukor volt a jutalom.
Aztán kicsik és nagyok megkapták a csomagokat. Ez nagyon izgalmas volt, mert mindenkinek föl kellett ismernie magát az alapján, amit a Mikulás róla tudott és elmondott. Például, hogy jól tanul-e vagy kicsit lusta, szeret-e oviba járni, hogy bánik másokkal, mit szeret csinálni a szabadidejében, mit szeretne kapni karácsonyra…

Miután a kedves vendég elsietett, hogy még más iskolákat is meglátogasson, a gyerekek kibontották a csomagokat és játszani kezdtek.  A krampuszok segítségével hópelyheket hajtogattak és karácsonyi rajzokat színeztek, de sok játék is volt: autók, lovak, babák.

Ugye, milyen jó volna még gyereknek lenni?! Hozzátok is ellátogatna a Mikulás!

                                                   Boldog Ünnepeket!

           

 

       

 

         

 

                 

              

Copyright © 2013. All Rights Reserved.