BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Sporthírek


Röplabdás sikereink

012011. március 2-án rendezték meg a Városi Röplabda Bajnokság döntőjét. A Vízmű leánycsapata az előkelő 2. helyen végzett a 12 középiskola közül.
Nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen már az is nagy bravúrnak számított, hogy a mérkőzések során a legjobb 6 csapat közé felküzdötték magukat. Állandó csapattagokkal játszunk, így a lányok játéka összehangolt, technikai szempontból a labdakezelésük pontos, és a támadójátékosaink (Krajcsó Alíz, Horváth Sára) biztos játékot nyújtanak.

Ezt a kiváló eredményt csak kemény és kitartó munkával lehetett elérni. A heti két edzésen mindenki részt vett, ezáltal sokat fejlődött a csapat tavaly óta. A csapatban vannak 9. évfolyamos tanulók is, akiknek a felkészülését a rangidősök segítik az edzéseken.
A Vízmű fiúcsapata egy fiatal együttes, szeptember óta játszanak együtt, sajnos ők nem jutottak be az elődöntőbe, de szeretném, ha a lányokról példát vennének és jövőre ők is ott lennének a dobogó valamelyik fokán.


EREDMÉNY: 

I. hely: Belvárosi

II. hely: Vízmű

III. hely: Andrássy

IV. hely: Széchenyi

Csapattagok: Krajcsó Alíz és Horváth Sára 10. B, Sznida Bernadett és Beliczai Edit 12. E, Erdei Lívia 11. A, Csizmadia Szonja és Trnyik Bettina 9. B.

Metcalfe-Bodnár Timea
edző

 

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.