BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Jó fejek a Vízműben: A zenész

1A közelmúltban megünnepelt Zene Világnapjának apropóján egy kiváló zenészt mutatok be nektek. Szilágyi Attilát (14. E) persze nem is kell már igazán bemutatni, hiszen zenekarával egyre többet szerepel. Mostanában a Garabonciás Napokon hallhattátok őket.

Attila életében a zene mindig jelen volt, igaz, különböző módon. Évekkel ezelőtt a sportolás mellett kíváncsiságból próbálta ki a gitározást. Hetente járt gitárórákra, aztán elkezdte az éneklést is. Egyre fontosabbá vált számára a zenélés, így 2010 szeptemberében megalakította a Vízműben diáktársaival a The Paradise Zone zenekart. Azóta már dalokat, szövegeket is ír, életének fontos részévé vált a zenélés. A zeneiskola ének tanszakára jár Gyulán és zenekarával is egyre többet szerepel. Erről ezen a fórumon egy másik írásban bővebben is olvashattok.

Érettségi után Attila célul tűzte ki a technikusi oklevél megszerzését, hiszen a zene mellett a vízügyi szakmát is nagyon megszerette. Természetesen igyekszik egyre jobban tanulni, mert szakirányú továbbtanulást tervez. A szakmájában szeretne majd elhelyezkedni, de a zenélés – és ebben biztos – mindig fontos marad számára.

2

Copyright © 2013. All Rights Reserved.