BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Dísztermi vigasság „A”-s módra


Nemrég tartottuk a 10. A-sok és a 9. A-sok ismerkedési estjét a Vízmű dísztermében. Mi, a 10. A osztály tagjai a jó illatok és a teli pocakok érdekében lilahagymás zsíros kenyérrel és vetélkedővel vártuk az eleinte kicsit még tartózkodó elsősöket. A versengést elbíráló zsűriben helyet kapott Krupa Árpád tanár úr, White Anikó tanárnő és Erdős Lázár a vendéglátó osztály részéről. Az egész rendezvény főszervezője és egyben házigazdája Burai Attila volt.

Az est céljaként azt tűztük ki, hogy kacagtató feladatok segítségével kicsit megismerjük egymást. A rengeteg versenyszám között szerepelt a tojásdobálás, a limbo, a sztriptíz, az aprópénzgyűjtés „kilóra” és még több más játékos próbatétel. A két osztályt jól összekevertük, öt csoportba osztottuk be, arra gondolva, hogy 9.-esek és 10.-esek együtt próbáljanak minél jobban teljesíteni.
A karaokenál derült ki igazán, hogy milyen jó csapatokat sikerült összeválogatni. A sztriptíznél pedig (nem kell rosszra gondolni, hiszen hegyekben álltak a ruhák a feladatra vállalkozókon) szinte minden néző kezében ott volt egy telefon, amivel megörökíthette a vicces pillanatokat.
Összefoglalva: nagyon kellemes, számos új kapcsolatot eredményező délutánt töltöttünk el együtt. Még sok ilyet kívánok magunknak és nektek is!

Nagy Dóra 10. A

Copyright © 2013. All Rights Reserved.