BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Sporthírek


Röplabdás sikerek

MBT0A város 2. legjobb fiú, és 3. legjobb lánycsapatával büszkélkedhetünk.

Békéscsaba tizenegy középiskolája mérte össze az erejét és tudását a Városi Középiskolás Röplabda Bajnokság őszi és tavaszi fordulójában.

A Vízműs fiú csapat rendkívül jól teljesített az előző évekhez képest. Csoportelsőként továbbjutottak a döntőbe, ahol a Szlovák iskolától a harmadik szettben 15-13-ra veszítettek. A dobogó második helyén állva büszkén elmondhatták, hogy maguk mögé utasították a mezőny nagy részét.

A csapat tagjai: Kis Pál, Zubor Gergő, Kovács Attila 11. A), Enyedi Dávid (11. B), Hadzsi Zoltán (10. A) és Balog István (10. B).

A Vízműs lány csapatunknak nehezebb dolga volt, ugyanis a Megyei Röplabda Bajnokságra is tartalékolniuk kellett az energiájukat, ahol a Belvár és a Közgé bizonyult jobbnak. A harmadik helyen végzett lány röplabda csapat tagjai: Horváth Sára, Krajcsó Aliz (11. B), Sznida Bernadett, Beliczai Edit (14. Dg), Erdei Lívia (12. A), Bohák Annamária (10. A) és Csizmadia Szonja(10. B).

A felkészítő tanárok (Metcalfe-Bodnár Tímea, Bikfalvi Etelka és Megyeri Béla) nevében gratulálunk diákjainknak és jövőre is ilyen szép eredményeket kívánunk!

MBT                

MBT1 MBT2 MBT3

MBT4 MBT5 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.