BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Beszámoló egy világversenyről

02Korábban már megjelent itt néhány tudósítás a versenyeredményeimről, most magam írom az élménybeszámolót a címben említett nemzetközi viadalról.
Busszal utaztunk az edzőm és a többi versenyző társaságában Riminibe Szlovénián keresztül.

Érkezésünk után mérlegelés következett, majd a szállás elfoglalása után megnéztük a tengert, felfedeztük a várost. Másnap kezdődtek a Világkupa küzdelmei a helyi nagycsarnokban 12 küzdőtéren semi contact szabályrendszerben.

Junior kategóriában a súlycsoportomban 24 versenyző nevezett. Két olasz ellenfelemet magabiztosan legyőztem, így bekerültem a legjobb 16, majd 8 közé. Itt sajnos egy szintén olasz fiú legyőzött, nem lettem dobogós, 5-8. helyezést szereztem.

Másnap 9 páston light contactban folytak a küzdelmek, ahol a döntőbe jutottam és értékes második helyet szereztem. (az itt belinkelt dokumentum 5. oldalán látható a verseny menete - a szerk.)

Ezekkel a helyezéseimmel jelenleg listavezetője vagyok a horváthországi EB válogatott keretének, de addig még hátra van egy hazai rendezésű viadal, ahol eldől hogy valóban résztvevője leszek-e az európai versenynek.

Itt szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást és a szurkolást!

 

01

Copyright © 2013. All Rights Reserved.