Nem a külső számít

1Mint tegnap ígértük, a héten még jobban megismerhetitek az idei diákhéten induló stábokat. Most az inSIDE jelöltjével, Szöllősi Noellel készült interjúkat olvashatjátok. Jelszavuk akár ez is lehetne: „Ne ítélj a külső alapján!”

- Mi a stábotok célja? Hogyan kapcsolódik ehhez a célhoz a logótok?

A célunk az, hogy mindenki megismerje mások belső oldalát. Én nap mint nap látok olyan embereket, akiket elítélnek csak a külsejük, az öltözetük vagy a kiállásuk alapján. Ez ellen szeretnénk fellépni. A logónkban a külső pusztaság az ürességet, a fej pedig a belső értékeket szimbolizálja.

- Mi alapján választottad a kampányfőnökeidet, stábtagjaidat?

Egyik kampányfőnököm Dézsi Dániel, aki egy másik iskolából jött át hozzánk, mert olyan közösséget keresett, amiben jól érzi magát. Két és fél év Garabonciás és diáknapi tapasztalat van mögötte, és éreztem azt a potenciált, hogy ő megfelelő erre a feladatra. Krista Emese – a másik kampányfőnököm - olyan lány, aki néha elvicceli a dolgokat, de ha figyelni kell, mint például a diáknapok teendőire, akkor ő is oda tudja tenni magát.

- Te magad belső vagy külső tulajdonságok alapján ítéled meg az embereket?

Én felmérem az első benyomást, de azután igyekszem megismerni a másik embert. Ebben az ösztönömben még nem csalódtam.  

- Mit üzensz a vízműsöknek?

Bírjátok ki még ezt a hetet, mert a jövő héten már indul a diákhét! Gyertek el a programjainkra, érezzétek jól magatokat, és ne feledjétek, nem a külső számít igazán!

234