IV. Harlee Xtreme Games

Szeptember 17-én a csabai sportcsarnok melletti skateparkban került sor a versenyre, melyen iskolánkból Ürmös Dávid 11. A osztályos tanuló is részt vett. A megmérettetésre Békés megye városaiból, falvaiból érkeztek a fiatalok. A rendezvényt családias hangulat jellemezte, mindenki ismert mindenkit, ami csak javított a verseny színvonalán. Mindenki becsülettel végigbiciklizte, gördeszkázta, görkorcsolyázta a napot, és nagyon szép trükköket csinált.
Sokfajta kategóriában zajlott a versengés: bmx amatőr, bmx profi, skate amatőr, skate profi, montenbike és inline. A verseny egész nap tartott. A versenyzők és kísérők nagy része ott maradt a napot záró after party-n is.
(Az eseményről következő híradásunkban további részleteket teszünk közzé.)

Subasicz Imréné

 

2011. szeptember 17-én a békéscsabai sportcsarnok melletti skateparkban került sor erre versenyre, melyen iskolánkból Ürmös Dávid 11. A osztályos tanuló is részt vett. Az idei megmérettetésen szinte csak Békés megye városaiból, falvaiból jöttek a fiatalok. A rendezvényt családias hangulat jellemezte, mindenki ismert mindenkit. Ez csak javított a verseny színvonalán. Mindenki becsülettel végigbiciklizte, gördeszkázta, görkorcsolyázta a napot, és nagyon szép trükköket csinált.

Sokfajta kategóriában zajlott a versengés: bmx amatőr, bmx profi, skate amatőr, skate profi, montenbike, inline. A verseny egész nap tartott. A versenyzők és kísérők nagy része ott maradt a napot záró after party-n is. (Az eseményről következő híradásunkban további részleteket teszünk közzé.)

Subasicz Imréné