Nyelvi háziverseny 2012

01   A legjobb angolosok és németesek számára évek óta jól kezdődik a tavaszi szünet. A díjazottak ugyanis az utolsó tanítási napon ünnepélyes körülmények között, az összes tanár és diák jelenlétében kapják meg jutalmukat versenyeredményükért.

   Még alig fejezték be a nyelvtanárok a próbanyelvvizsga feladatainak javítását, máris meghirdettük az ilyenkor szokásos háziversenyünket. Az írásbeli fordulókat délutánonként tartottuk. Az alsóbb évfolyamosok játékosabb feladatsort kaptak, a nagyobbak nyelvvizsgás illetve érettségi jellegű teszteket oldottak meg.

   Bár a diákok többsége angolt tanul, mégis minden évben szinte ugyanannyi németes versenyzőnk van, összesen általában 120 – 130 tanuló méri össze tudását.

   Ezúton is köszönetet mondok kollégáimnak, akik évek óta megszervezik a versenyt, összeállítják és kijavítják a feladatsorokat, felügyelnek a délutáni fordulókon, gondoskodnak az ajándékokról.

   A dolgozatokat még javítják a nyelvtanárok, az eredményhirdetés majd a diákönkormányzati napon, a kulcsátadás után lesz 8 órakor a díszteremben. Az ünnepélyes díjkiosztás után aztán indulhatnak a szórakoztató programok…

Oláhné Tóth Judit
idegen nyelvi munkaközösség – vezető

 

Powered by RS Web Solutions