Vásárhelyi Pál Diáknapok 2012.

01Hagyományainkhoz híven ebben az áprilisban is megtartottuk iskolánkban a Vásárhelyi-napokat, és annak részeként a Diákönkormányzat napját. 

Idén két párt jelöltje versengett a diákigazgatói cím megszerzésért. A „DÖSZKA” párt élén Bujdosó Dávid 12. B, és a „DEZSAVŰŰ” párt színeiben Csizmadia Szonja 10. B képviselte pártját. Színvonalas műsort kínált mindkét párt. A „DÖSZKA” párt programjai között megtalálható volt a zsonglőrködés Szűcs Gábor előadásában, Vízmű szépe választás, ingyen ölelés, biciklisek bemutatója, jelölt műveltségi vetélkedő, élőzene.

A „DEZSAVŰŰ” párt sem volt rest, ők a következő programokkal próbálták élvezetessé tenni ezt a pár napot: Madamm pierre jósdája, táncbemutató, aikido bemutató, jelölt műveltségi vetélkedő, KENTON koncert, fordított bicikli verseny, motorszimulátor, trambulin, Airsoft.

A zárónap reggelén került sor az eredményhirdetésre. A diákok és a tanárok szavazatai alapján Csizmadia Szonja 10. B osztályos tanuló a „DEZSAVŰŰ” párt jelöltje nyerte el a bizalmat és vehette át az iskola kulcsát. Szonja nagyon hálás a stáb munkájáért, mert nélkülük nem sikerült volna. :)

Zárásként az idén egy rendhagyó Egészség-nap formájában bíztattuk diákjainkat és tanárainkat az egészséges életmód gyakorlására. Ízelítő a programokból: diákok közötti kosárlabda mérkőzés, szakok között labdarúgás, a diákok közötti labdarúgó mérkőzés (győztese a 2/14. A osztály). Ők mérkőztek meg a tanári kar csapatával, mely kiélezett küzdelemben a diákok győzelmével végződött.

 

A rendezvényen készült képek a képtárban >>>