Sportos Vízműsök

1Régi szokásainkhoz híven ebben az évben is képviselik a diákok az iskolát a városi és megyei sportrendezvényeken. Bár még nem indult el az összes sportágban a versengés, azért szerencsére már most is vannak olyanok, akikre büszkék lehetünk.

Az atlétikai csapatbajnokságon négy számban indultunk. A 4 x 1500 méteres fiú csapatunk (Farkas Tibor, Nádudvari Tibor, Dóró Gábor, Drimba Máté) a 7. helyezést érte el, fiú súlylökőink (Szabó Bence, Bihari Rajmund, Hadzsi Zoltán, Ozsváth Attila, Kozma Gábor) szintén a középmezőnyben végeztek.
A fiú svédváltó csapatnak (Botos Zsolt, Török Péter, Bódai Nándor, Ozsváth Attila) csak egy nagyon kicsi szerencse hiányzott, egytized másodperccel maradtak le a dobogóról.
Leány svédváltó csapatunknak (Horváth Sára, Nagy Dóra, Szekeres Barbara, Laczó Erna) viszont összejött, ami a fiúknak nem, felállhattak a dobogó 2. fokára.

Leány focicsapatunk kissé nehezen indított, sajnos két szoros meccsen kikapott az Evangélikus Gimnáziumtól és a Zwack Középiskolától is. A csapat tagjai: Horváth Sára, László Bernadett, Szekeres Barbara, Túri Gréta, Jecsmen Diána, Csizmadia Szonja, Sipos Henrietta.

Fiú labdarúgóinknak már jobban indult az idény: a Kemény Gábor Szakközépiskola csapatát 3-0-ra, a Kós Károly Szakközépiskolát 5-1-re sikerült felülmúlni. A csapat tagjai: Szilágyi Viktor, Farkas Márk, Precskó Zoltán, Tyukodi Márk, Halasi István, Halasi Tibor, Borsos Ádám, Ökrösi Levente, Balogh Sándor.

2345