A KICK-BOX EB-ről jelentjük

1 A 2013-as évben a lengyelországi Krnyca Zdrój-ban került megrendezésre a Junior és Kadett kick-box Európa bajnokság. Szeptember 14-én, vasárnap indultunk útnak a békéscsabai Debreczeni Team 19 fős csapatával. Megérkezésünk után a hétfői nap a mérlegeléssel és szállásunk elfoglalásával telt. A következő napon kellemes kikapcsolódással töltöttük szabadidőnket, a városnézésé volt a főszerep.

Szerdán, túránk harmadik napján nagy izgalmak közepette elkezdődött a várva várt megmérettetés. Csapatunk az első mérkőzéseit jól kezdte, sorra jutottunk tovább az első körből, köztük én is. A második körben csütörtökön újra pástra álltunk, célunk a továbbjutás kiharcolása volt. Csapattársaim közül ismételten szép számban jutottak a következő körbe, én sajnos szoros és nagy küzdelemben bolgár ellenfelemmel szemben alulmaradtam. A bolgár fiú később arany éremmel a nyakában ünnepelhetett. Így a súlycsoportomban a 15 induló versenyzőből az 5. helyen zártam az Európa bajnokságot. Itt azonban nem ért véget az izgalom, mivel továbbra is szorítottam a továbbjutottaknak. 

 

Pénteken felfokozott hangulatban következtek a döntők és a csapatversenyek. Csapatunkból többen esélyesként várták ezt a napot. A döntőben - kiváló egyéni teljesítménye ellenére - két favorit csapattársam is alulmaradt. Ezután kezdődtek a csapatversenyek, ahol két ezüst és egy bronzérmet szerzett a Debreczeni Team. A több napig tartó küzdelmek során megérdemelten 2 arany, 5 ezüst és 3 bronzérmet szereztünk. Sok-sok tapasztalattal, kissé fáradtan tért haza csapatunk Lengyelországból. Így sem dőlhetünk azonban hátra, hiszen most már teljes gőzzel készülünk a következő évi világbajnokságra, ahol célunk újra az eredményes szerepelés, és városunk, valamint iskolánk hírnevének öregbítése! Hajrá Debreczeni-Team! Hajrá Békéscsaba! Hajrá Vízmű!

 

Amennyiben érdeklődsz a kick-box és a csapatunk iránt akkor ajánlom figyelmedbe internetes oldalunkat, amit az alábbi címen érhetsz el: www.debreczeniteam.com .

                                         

 

2 3 4