Ezüstérem

[03Az idén is remek teljesítménnyel zárta a Városi és Megyei Röplabda Bajnokságot a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium fiú röplabda csapata. Az előkelő II. helyen végeztek a fiúk. A csapat oszlopos tagjai Zubor Gergő, csapatkapitány, Kiss Pál, Ürmös Dávid, Kiss Dániel, Kovács Attila, Kovács Erik, Hadzsi Zoltán, Halász Péter, Séllei Dominik.

A megyei viadal Sarkadon volt, ahol az elődöntőben Gyulát könnyen vertük, így mi jutottunk tovább. A döntőt Sarkaddal játszottuk, ahol mindkét szettben néhány ponttal veszítettünk, amivel nagyon elégedettek lehetünk. Ott a megbeszélt, begyakorolt dolgokat tökéletesen végrehajtottuk. Küzdeni tudásból és sporszerűségből jelesre vizsgáztak a fiúk. Tényleg az öröm játéka volt, amihez az Adrássy-s fiúk szurkolása is nagy segítséget adott.
Szeretném megköszönni Metcalfe-Bondár Tímea tanárnőnek, aki hosszú évek alatt megfelelő alapot biztosított a csapatnak, illetve Megyeri Béla kollegámnak, aki összekovácsolta és irányította őket., aki miatt az ezüzt szebben csillog, mint az arany.

 

 

 

[01[02