BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Őszköszöntő

01Ilyenkor szeptember elején a diákok többsége azt mondja: kár, hogy vége a nyárnak, sajnos kezdődik az iskola. De közben azt gondolja: unalmas egész nap a képernyőt bámulni, a Balaton vize már úgyis hideg és különben sem kellemes esőben a parkban sétálni.

Valljuk be, mert így is van: jó újra találkozni az osztálytársakkal és megbeszélni a nyári élményeket, öröm beszámolni a tanároknak a munkahelyi tapasztalatokról, utazásokról. A felsőbb évesek lassan már arra gondolnak, hogy egyre közelebb van az érettségi és a felvételi. A kisebbek most kezdik el igazán megismerni – és remélhetőleg még jobban megszeretni- a választott szakmájukat.

A kilencedikeseknek kicsit nehezebb dolguk van: új iskola, ismeretlen osztálytársak és tanárok, szokatlan kollégiumi élet vár rájuk. Ne féljetek, néhány hét után kiismeritek magatokat az iskolában, megtanuljátok az osztálytársak és a tanárok nevét, megszokjátok új iskolátok barátságos légkörét. 

Szeretettel köszöntünk Benneteket a vízműsök táborában, érezzétek jól magatokat! Tanuljatok szorgalmasan, tapasztaljátok meg a választott szakma minden szépségét! Néha biztosan nehéz lesz, de a vidám iskolai rendezvények, az új barátok, a segítőkész tanárok megkönnyítik a beilleszkedést. Jövőre pedig fogadjátok majd barátsággal a leendő kilencedikeseket…


Minden vízműsnek sikeres, boldog új tanévet kívánok.

Oláhné Tóth Judit

02030405 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.