BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Kinyitottuk a kapukat

05Csütörtökön megtartotta idei első nyílt napját a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium. Mind a vendégek, mind a vendéglátók nagy várakozással tekintettek a rendezvény elé. A nagyszámú érdeklődő jelenléte igazolta, hogy a Dél-Alföldön a Vízmű még mindig a legvonzóbb középiskolák egyike. Ezt megerősíti az is, hogy a vendégek jelentős része a megye határain túlról érkezett.

A pályaválasztókat az igazgató köszöntötte, majd a vízműs diákok sétára hívták a látogatókat, akik így közvetlen bepillantást kaphattak az iskola és a kollégium életébe. Megismerkedhettek az intézmény közismerten korszerű eszközállományának legértékesebb darabjaival, összebarátkoztak a házigazda vízműs fiatalokkal.

A rendezvény végén az érdeklődők fórum keretében tehették fel kérdéseiket. Az összefoglalóban szó esett a bejutás esélyeiről, a szakok tartalmáról, az iskola különleges idegen nyelvi és továbbtanulást segítő programjairól.

Október 13-án, szombaton a Vízmű ismét kitárja kapuit a jó iskolát kereső nyolcadikosok előtt. Bizonyára ismét sokan megtalálják azt az iskolát, amit már régen kerestek.

Pillanatképek az idei első nyílt napról >>>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.