BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Beszámoló a SuLink3-ról

1Győztesek a Vízműből

Múlt hét pénteken 14 vízműs diák vett részt a SuLink vetélkedőn. Közülük többen is dobogós helyen végeztek. Volt olyan diákunk, aki már máskor is szerepelt ilyen vetélkedőn, és volt olyan is, aki most először. Hack Dávid 10. A osztályos tanuló a győztes csapat tagja volt. Veszelka Dániel és Kása Rebeka újoncokként kezdték a vetélkedést. Egy csapatba kerültek, és ez a csapat a második helyezést vívta ki magának.  Lássuk, hogyan is érezték magukat.

 

Kása Rebeka: Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a szórakoztató vetélkedőn. Veszelka Danival a narancssárga csapatba kerültünk. A csapatkapitánnyal együtt tizenegyen ültük körbe az asztalt. Délelőtt volt egy kis eligazítás, majd elvonultunk külön termekbe ismerkedni. Jó kis csapatépítő játékok voltak, és kaptunk sok-sok finom pogácsát is. Nagyon sok új barátot szereztem. Délben a nagyteremben volt filmes, zenés, képes és Európával kapcsolatos kvíz. Ezután következett a LoLs, a kódfejtés és a „mászkálós” feladatok. Nyolc betűs kódok voltak, azokat kellett megfejteni. Végül második helyezettek lettünk. Nagyon jó nap volt, csak ajánlani tudom mindenkinek a SuLinket.


Hack Dávid: Szerintem is nagyon jó volt, idén is. Szerencsére én már tavaly is ott voltam a Csabagyöngyében a vetélkedőn. Vidáman telt a délelőtt, különböző logikai és ügyességi játékokat játszottunk. Megismertük a csapattagok nevét, azt, hogy melyik iskolába járnak és azt is, hogy ki milyen személyiség. Az ismerkedés után jöttek a jobbnál jobb feladatok. A LoLs keretében volt mocsárjárás és könyvegyensúlyozás a fejen. Mesélek a Selfie-ről is, hiszen nagyon izgalmas volt. Fényképet kellett készíteni úgy, hogy a megadott dolgok szerepeljenek rajta. Például kovácsoltvas kerítés, kukásautó, labrador. Kellett egy kis furfang, hogy időre teljesítsük a feladatot.  Sok-sok kódot is meg kellett fejtenünk. Nagy meglepetésünkre a mi csapatunk lett a győztes a vetélkedőn. Mindannyian fülhallgatót nyertünk, és idén mi vihettük haza a vándorkupát. Élmény volt számomra az idei verseny is. Nagyon remélem, hogy jövőre is mehetek.


Veszelka Dániel: Most voltam először ezen a vetélkedőn, de remélem, még többször is mehetek. Rengeteg diákkal ismerkedtem meg. A csapatunk nagyon sokszínű volt, talán ennek is köszönhető, hogy a második helyen végeztünk. Nagyon tetszett minden feladat, főleg a mocsárjárás.  Egy olyan szemüveget kellett felvenni, ami eltorzította a valóságot, úgy kellett végigmenni egy akadálypályán. A feladatok végrehajtását az is segítette, hogy falatozhattunk a finom pogácsából. Nagyon jól éreztem magam.

 

Büszkék vagyunk minden vízműsre, aki iskolánkat képviselte e vetélkedőn.


A képek forrása: www.bekesifi.hu

 

2 3 4

5 6

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.