BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Sporthírek

1Lezajlott az új tanév első megyei sportversenye, az Atlétika Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság. Lássuk, milyen eredményeket értek el a vízműs fiatalok.

 

A 4x800 méteres váltóban lányaink - éppen lemaradva a dobogóról - a 4. helyet érték el. A csapat tagjai: Czerman Gréta, Borók Andrea, Zahorán Adrienn és Orvos Tímea.

A vízműs fiúk (Novák Viktor, Képíró Richárd, Jelencsik József, Bitai Csaba, Dóró Gábor) a 9. helyezést szerezték meg a távolugrásban. A 4x1500 méteres távon Kiss Lajos Márk, Puskely Gergő, Vad Imre és Rálik Szilárd a 4. helyen értek célba. A gerelyhajításnál sem hiányzott sok a bronzéremhez. Ügyesen szerepelt a csapat: Druga Richárd, Fenesi Nándor, Szebegyinszki Richárd, Bihari Rajmund és Kovács Erik. A svédváltóban két csapattal vettünk részt. Szerencsére az eredményhirdetéskor mindkét csapat dobogóra állhatott. 3. helyezettek lettek: Apai László, Kántor Máté, Jelencsik József, Diószegi Dávid. A 2. helyezettek: Képíró Richárd, Brezowski Péter, Dóró Gábor, Farkas Tibor. Súlylökésben is nagyon szépen szerepeltünk, kis szerencsével nyerhettek volna a fiúk, de az ezüstéremnek is nagyon örültek. A csapat tagjai: Szebegyinszki Richárd, Csulik Tamás, Bihari Rajmund, Farkas Tibor, Nádudvari Tibor.

Természetesen nem értük be az ezüstéremmel, a vízműs fiúk elhozták az aranyat diszkoszvetésben és magasugrásban is. A magasugró csapat tagjai: Kiss Lajos Márk, Druga Richárd, Botás Dávid, Novák Viktor, Kovács Erik. A diszkoszvetők: Vozár Gergely, Fenesi Nándor, Szebegyinszki Richárd, Bihari Rajmund, Kovács Erik. Ez utóbbi csapat az országos sorrendben az előkelő 6. helyen zárt, ezzel a fiúk bejutottak az országos döntőbe, amit jövő héten rendeznek a Puskás Ferenc Stadionban.

Gratulálunk a szép eredményekhez, és további sok sikert kívánunk!

23456

Copyright © 2013. All Rights Reserved.