BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Itt a tavasz!

1Az enyhe tél után immár ismét tavasz van. Nemcsak a virágok nyílnak vagy a fák rügyeznek, hanem a diákokon is észrevehető a változás. Az udvar is a focizó fiúk hangjától hangos testnevelésórákon. Lekerülnek a téli kabátok, és mi magunk is boldogabbak vagyunk, hogy végre megérkezett a jó idő. E hónap sok-sok jóval kecsegtet, hamarosan beindulnak az iskolai programok is. De mindezek előtt még 15-én a márciusi ifjakról emlékezünk meg.

 

A víz világnapja alkalmából iskolánkban március 19-én színes programokkal várják az érdeklődő tanulókat. Érkezik szakmai előadó, valamint izgalmas vetélkedő lesz a szünetekben. A „vizes” osztályoknak pedig délután szakestet rendez a 11. E osztály. Ha már szervezés, akkor fontos megemlíteni, hogy idén sem maradnak el a Vásárhelyi Napok. A stábok már régen belevetették magukat az előkészületekbe, hogy számunkra minél jobb és színesebb programokat kínáljanak. Mind a három jelölt lelkesen készül, zajlik a kampányfilm-forgatás és a pólótervezés. (A formálódó pártok jelöltjeiről sikerült három képet beszerezni.)

 

Ahogy telnek a hetek, már a tavaszi szünet is egyre jobban közeledik. Mindannyian örülünk ennek, hiszen ránk fér a pihenés. 

 

234

Copyright © 2013. All Rights Reserved.