BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Zenészt is találtunk az első évesek között...de kosarazik...és mellesleg...!

1Vigh Bence (9. B) ez év szeptemberétől iskolánk teljes jogú tanulója. Mint ahogy mindenki, ő is elkezdte ezt a kicsit más, tanulnunk kell ugyan, de mégis új világba léptünk, életet a Vízműben. Ilyenkor ismerkedünk, tapogatózunk egy kicsit, ki-kicsodát játszunk egymással, és keressük a „valamiért éppen érdekesebb” embereket.

Bence is ilyen.

Basszusgitározik, és közel két éve alapítottak egy zenekart a volt általános iskolás barátokkal OVER 3 néven. Bár az együttes is fiatal, és a tagok is, ennek ellenére több színvonalas fellépést tudhatnak maguk mögött megyén belül, és a környező megyékben is. Például tavaly a Csabai Kolbászfesztiválon a Wellhello együttes előzenekaraként zenéltek, valamint meghívott fellépő zenekarként szerepeltek a Music Expo Budapest kiállításon is.

Bence a zenélés mellett szívesen sportol. 8 éve tagja a Békéscsabai Kosárlabda Klubnak, ahol a heti többszöri edzés és a kitartó munka eredményeképpen számos kiváló eredményt értek el csapattársaival. Többek között a Molnár Miklós Nemzetközi Emléktorna első helyezettjeként már négy éven keresztül, valamint az országos korcsoportos bajnokságokon is az élvonalban végeztek.

Ezeken kívül Bence iskolánkba középfokú angol nyelvvizsgával érkezett, ami valóban bármelyikünk számára követendő példa lehet.

És mi, a vízműsök teljes joggal gondolhatjuk azt, hogy Vigh Bence és a hasonló, érdekes társaink ösztönöznek bennünket arra, hogy érdemes egymás értékeiből példát meríteni, erőt nyerni, erre büszkének lenni, és ezáltal a vízműsök jó hírnevét tovább öregbíteni.

234

Copyright © 2013. All Rights Reserved.