BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Kiss Gábor és a Kissfighters

1Ebben a cikkben bemutatásra kerül a Kissfighters csapata és a nevükben is szereplő jelöltjük, Kiss Gábor (10. A). Gabi azért szeretné képviselni a Vízműt a Garán, mert alkalmasnak találja magát és stábját a megfelelően helytálló példa bemutatására. Valamint be szeretnék mutatni az összes diáknak, hogy érdemes harcolni, küzdeni mindenért, amit csak szeretnének elérni.

 

-          Mit kell tudni a stábodról és rólad?

A stábunk több osztály tanulóiból áll. Javarészt olyan embereket válogattam, akik régebb óta ismernek, és akikben megbízom és alkalmasnak találom arra, hogy segítsen elérni a céljaimat. Rólam annyit kell tudni, hogy elég határozott jellemű ember vagyok, és szerintem a beszédkészségemmel sincs probléma.

-          Miért döntöttél úgy, hogy elindulsz?

Több osztálytársam is mondta a ti tavalyi mintátokra, hogy miért nem csinálunk egy ilyet osztályszinten? Közben a 10. D-ből is indult volna egy jelölt, de ő visszalépett. Úgy érezte, hogy a verseny diktálta elfoglaltságok és a pótlások túl nagy terhet jelentettek volna számára és tanulmányi eredményeire. Így találtam onnan magunknak egy jó kampányfőnököt, és ebből jött az, hogy összedobtuk, amink van.

-          Mesélj egy keveset a programjaitokról!

A küzdelmet választottuk témánknak, a programjaink javarészt a fizikai küzdelemről fognak szólni. Ezen belül lesz egy olyan bemutatónk, amit igazából nem is tudok konkrétan megnevezni, de a lényege az, hogy középkori harcművészet összepárosítva ketrecharcos elemekkel. Lesz birkózó-, valamint atlétabemutatónk is. Valamint állandó programnak a már megszokott csocsó és x-box. És végül, de nem utolsósorban lesz amerikai foci bemutatónk is. Előreláthatólag ennyi.

-          Miért lenne jó a Vízműnek, ha te nyernél?

Ezen már én is gondolkodtam, hogy mit tudnék erre a kérdésre válaszolni. Szerintem megfelelően tudnám képviselni az iskolát, de nem akarom sablonszerűen ezt használni. Szóval szerintem azért lenne jó, mert jó programokat tudnék szervezni, valamint úgy mutatnám be a Vízműt, hogy javítsa a közmegítélésünket. Hiszen a Garabonciáson szerintem olyan emberekkel találkoznék, akik nagy részének kevés ismerete van a Vízműről és a vízműsökről, és ezért szeretném pozitívan bemutatni iskolánkat.

-          Ki segít, illetve mi motivál céljaid elérésében?

Nagyon nagy bennem a bizonyítási kényszer, elsősorban az osztálytársaim felé, valamint az egész iskolának szeretném megmutatni, hogy milyen ember ül a padok közt szerény személyemben. Meg még inkább a családomnak és legfőképpen a bátyámnak szeretném megmutatni, hogy mennyire rosszul ítélt meg engem, és hogy mennyire félreismert.  Az motivál nagyon, hogy azok az embereket, akiket stábtagnak szerettem volna, igazából nem is kellett keresni. És ezért nagyon hálás és boldog vagyok. Akik nem tudták elvállalni, hogy teljes erőbedobással dolgozzanak, azok se mondtak nemet, mert ők is mindenben segítenek és támogatnak. Továbbá, akik elvállalták, azok is szívből és teljes odaadással dolgoznak. Esetleg, ha valami folytán fel is akarnám adni a küzdelmet – bár ezt nem tartom elképzelhetőnek -- , akkor se lenne rá lehetőségem, mert ezek az emberek mellettem állnak.

-          Végül pedig, mit üzennél a vízműsöknek?

Egyrészt, hogy mindenben legyenek kitartóak, soha ne adják fel az álmaikat, és minden céljukért és vágyukért úgy küzdjenek, mintha az lenne az egyetlenegy. És amit szeretnek, azt csinálják tiszta szívvel, legyen szó sportról, vagy akármilyen mentális erőfeszítésről.

2345 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.