BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Jó fejek a Vízműben: Adél, a sokoldalú

adelNyeste Adél (9.A) nevével már találkozhattatok ezen a fórumon. Félévi tanulmányi eredményével ő is azon tanulók között van, akikre büszkék vagyunk. Továbbra is szorgalmasan tanul, mert még szeretne javítani 1-2 tantárgyból. A német háziverseny 2. helyezettje lett, és versenyzett matematikából is.

Adél már régen eldöntötte, hogy építész szeretne lenni, ezért kezdett el érdeklődni iskolánk iránt. A pályaválasztási tanácsadó és iskolalátogatás után már tudta, hogy minket választ, és biztos benne, hogy jól döntött. A középiskola után egyetemre szeretne menni, ezért is fontos szempont volt a nálunk folyó nyelvi program és a technikusi képzés lehetősége.

Adél persze nem csak a tanulással foglalkozik, szabadidejét igyekszik okosan beosztani, hisz sok mindenre szeretne időt szakítani. 3 éve tagja a békési kajak-kenu klubnak. A kajakozás heti 6 edzést jelent, úszásból, futásból, erőnléti tréningekből áll, az igazi persze a szabadtéri edzés. Később versenyezni is szeretne.

A sport mellett megfér a művészet is: Adél 6 éve a békési zeneiskolában fuvolázik. Heti 1 órája van, félévenként vizsgázik, hangversenyeken szerepel, év végén pedig művészi alapvizsgát akar tenni.

Ha marad még ideje, akkor szívesen fest, rajzol. Már sok városi, megyei pályázaton díjazták munkáit.

Láthatóan Adél tényleg sokoldalú, ügyes időbeosztással sok mindenre jut ideje. A legfontosabb azonban az iskola, minden más csak a tanulás után jöhet.

Gratulálunk ehhez a céltudatos gondolkodáshoz, kitartó munkához! Biztos meglesz az eredménye.

OTJ 

 

Powered by RS Web Solutions

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.