BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Mindenkinek nyár!

1Az érettségi és technikusi vizsgák végeztével a vizsgabizottságok jegyzői tették dolgukat, készítették a vizsgadokumentumokat, aláírások után szaladgáltak; az igazgatóhelyettesek nyomták a statisztikát, és a tantárgyfelosztás útvesztőiben bolyongtak, az igazgató összehívott egy értekezletet; de végül mindegyikünk számára megkezdődött a nyári szünet.

Az alsóbb évesek ekkor már két hete pihenhetnek otthon. Bár, ahogy visszagondolok az utolsó órámra, amelyet 9. A-ban tartottam, néhányan beszéltek arról, hogy a szünet napjait nem csak egyértelmű pihenéssel és szórakozással szeretnék tölteni, hanem nyári munkával, egy kis pénzkereséssel is.

Az első középiskolában töltött év jól elfárasztotta a csoportot, de szinte mindenkinek azonnal felcsillant a szeme, amint a vakációra gondolt. A fiúk főként nagy motorozásokat, focit, görkorcsolyázást terveznek a haverokkal, persze a strandolás és a jó bulik se maradhatnak ki. A lányok is a strandolást és a barátnőkkel való találkozást emelték ki; de van, aki túlnyomórészt a mezőgazdaságban fog dolgozni.

A sportolók nem hagyhatják abba az edzéseket, pl. Diószegi Dávid az Előre tagjaként futballozik, Németh Tünde ugyanitt kézilabdázik, nekik egész nyáron formában kell maradniuk.

Reméljük mindenki feltöltődve, kipihenten tér majd vissza szeptemberben az iskolapadokba.

Jó nyaralást, további élményeket kívánok a diákoknak, tanároknak és az iskola összes dolgozójának!

A jókívánsághoz az osztály nevében Bacsa Bernadett is csatlakozott az alábbi Cosombolis-számmal:

http://www.youtube.com/watch?v=LJ5bvYhz5IU.

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.