BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

A rendőrségen jártunk

01Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság 2012-ben is meghirdette a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezésű versenyt, melynek területi döntőjét 2012. március 20-án rendezték. A verseny helyszínéül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság II. emeleti nagyterme szolgált.
A verseny célja a középiskolás tanulók helyes közlekedésre nevelése, közlekedési ismereteinek bővítése, a balesetmentes közlekedés elősegítése, továbbá a közlekedési ismeretekben jártas középiskolás diákok részére egy magasabb szintű megmérettetés lehetőségének megteremtése.

A versenyzők három kategóriában mérhették össze tudásukat: kerékpáros, segédmotoros-kerékpáros és személygépkocsi vezető. Iskolánkból heten kerékpáros, hárman segédmotoros-kerékpáros és öten személygépkocsi vezetői kategóriában neveztek be a megmérettetésre. Közülük Zubor Gergő 11. A osztályos tanuló kerékpáros kategóriában II. helyezést, Jenei Dávid 9. A osztályos tanuló segédmotoros-kerékpáros kategóriában III. helyezést, Gál Tibor 12. A osztályos tanuló személygépkocsi vezetői kategóriában II. helyezést ért el.

Tudásukat a szervezők tárgyjutalmakkal díjazták.
Ezúton is gratulálunk nekik, és balesetmentes közlekedést kívánunk.

BT

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.