BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Ismét fogadtuk a pályaválasztókat

1A nyolcadikosok pályaválasztó korba értek, s napról napra egyre jobban érzik a dolog komoly voltát. A tanév elején még sokuk az gondolta, hogy messze van a következő tanév; mára viszont már a többség felismerte, hogy az általános iskolától való búcsú közeli, az új iskolában történő tanévkezdésig pedig sok feladatot kell - jól - végrehajtani.
Ennek az igénynek mentünk elé októberben már másodszor, amikor az elmúlt hét szombatjára hirdettünk nyílt napot az iskolaváltásra készülő korosztálynak. A várakozásainknak megfelelően azok az érdeklődő családok jöttek el, ahol a szülők hétközben nem érnek rá.

A program - a hagyományoknak megfelelően - két részből állt: egyrészt a vendégek megismerkedtek az intézmény adottságaival, képzési szerkezetével, kínálatával, történetével; másrészt találkoztak a Vízmű magas szintű felszereltségével, diákjaival, az iskola légkörével, szellemiségével.
A nyitott kapuk napja a pályaválasztók többségének érdeklődésével találkozott. Aki viszont nem találta meg nálunk álmai iskoláját, annak tovább kell keresnie.
Rendezvényeink képeit hamarosan elhelyezzük honlapunk KÉPTÁR rovatában. Előzetesen itt is bemutatunk belőlük néhányat.

 

23456

Copyright © 2013. All Rights Reserved.