BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Gólyabál 2014.

A vízműs hagyományokhoz híven a múlt héten felavattuk a gólyákat. A gólyabált megelőző napokban a kilencedikesek játékos feladatot kaptak. Láthatósági mellényt kellett viselniük az iskolában, a felszerelésüket pedig csíkos szatyorban vagy vödörben kellett hozniuk. A gólyák ügyesen teljesítették a feladatot. Aranyosak voltak, ahogy beöltözve sétáltak a szünetekben az egyik teremből a másikba. Gyorsan teltek a napok, elérkezett a szerda, a gólyabál napja.

 

 

A kilencedikesek izgatottan várakoztak a díszterem ajtaja előtt, amíg mi bent az utolsó simításokat végeztük. Háromnegyed háromra teljesen megtelt a terem, megkezdődött a kitartó versengés a győzelemért. A feladatok között szerepelt habverés, szelfizés, lufiborotválás, sminkelés és karaoke is. Láthatóan jól érezték magukat a gólyák. A zsűri tagjai voltak: Szűcs Lajos igazgatóhelyettes úr, Benke Mária tanárnő, Virág Enikő és Szabó Ádám. Mielőtt a zsűri nyilvánosságra hozta a végeredményt, a gólyák közösen mondták el az esküt. Közben körbeadták az iskola „alapkövét”. Nem volt más hátra, csak az, hogy kiderüljön, melyik osztály nyerte meg a legnagyobb tortát. A negyedik helyen a 9. D osztály végzett. Őket előzték meg a 9. B tanulói. A 9. E osztály már tortát kapott, hiszen ők végeztek a második helyen. A gólyabál győztese a 9. A osztály lett. Mindenki örömmel fogyasztotta el a megérdemelt édességet. 

 

Némi rendrakás után mi is megelégedettséggel hagytuk el a dísztermet. A sok munkánknak meg lett a gyümölcse, a kilencedikesek és mi is jól éreztük magunkat.

 

A rendezvényről további képeket helyeztünk el a KÉPTÁR-unkban:
http://vizmu.net/index.php/keptar/category/236-golyabal.html

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.