BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Beindultunk

01Ünnep volt ma a Vízműben, a forró nyári napok után a tanévnyitó ünnepélyen találkoztak ismét az egymást rég nem látott iskolatársak. Már jóval a 9 órai kezdés előtt megtelt az aula és az udvar vidám, mosolygós tinikkel. Nem volt nehéz felismerni a gólyákat, az ő arcukon látható volt némi izgalom, az elkövetkezendő ismeretlen napokat fürkésző zavart mosoly. Aztán Timár Tamás tanár úr rendezte a sorokat, és megkezdődött a hivatalos rész. Pesti Laura szavalatát követően az igazgató úr köszöntötte a Deák utcába visszatért ifjúvízműsöket és az új kilencedikeseket, majd bemutatta osztályfőnökeiket Benke Mária, Bogdánné Gondi Melinda, Kesjár Mátyás és Tóth Krisztián személyében.

Az ünnepség után hosszú szünet következett, hiszen volt mit mesélni egymásnak a nyaralásról, gyakorlatról, nyári bulikról. A hagyományos osztályfőnöki órán már tervekről, feladatokról is esett szó. A legifjabbak délfelé már kezdtek oldódni, barátkozni, elfogadni új iskolájukat, társaikat, tanáraikat.

Az irodák környékén hatalmas sürgés-forgás volt. Az iskolatitkár nem győzte kiállítani az igazolásokat, iskolalátogatásikat, az igazgatóhelyettesek fogadták az órarenddel kapcsolatos észrevételeket, az őszi érettségi vizsgákra más iskolákból a Vízműbe jelentkező diákokat.

Beindult a tanév. Mindenkinek legyen örömteli és sikeres!

 

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.