BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Magasépítő szak ismerkedési est

01Szép hagyomány, hogy az ősz során a tizedikesek ismerkedési esteket szerveznek az elsősöknek (pontosabban a kilencedikeseknek). Ezeken a rendezvényeken a tavalyi gólyák segítenek a feloldódásban az ideieknek; barátkozással, játékkal igyekeznek bemutatni, hogy az új iskolában is jól érzik magukat a diákok.

A 10. B osztály gondozásában októberben került megrendezésre a magasépítő szak ismerkedési estje. Az osztály nagy izgalommal szervezkedett már hetek óta, és készültek a kilencedikesek gólyabált megelőző „beavatására”. A „kicsik” izgatottan és kicsit talán félve néztek a „megpróbáltatások” elébe, míg végre eljött a nap, és megkezdődött a jó hangulatú délután.

A tizedikesek 5 csoportra osztották a kilencedikes osztályt, és így versenyeztették meg őket. Az első feladatok egyike egy kvízkérdéssor volt, amelyből azt szerették volna megtudni, mennyire tájékozottak az újdonsült magasépítő-jelöltek az iskola igazgatóját, a helyetteseket, osztályfőnöküket, és az iskolai életet illetően. Ezután sorra következtek a különböző vicces feladatok, úgy mint pl. a nutella- nyalás, sószórás, bekötött szemmel a tejföl-etetés, stb.

A zsűrinek, ahogy az általában lenni szokott, nem volt könnyű dolga, hiszen valóban jól szerepeltek, igyekeztek, és mindent beleadtak a versenyzők; végül a megszerzett pontok alapján megszületett a végeredmény is. A helyezettek jutalma egy kis édesség volt, majd a legvégén közös takarítással és pakolással zárult a rendezvény.

Nem utolsó hozadéka az estnek, hogy innentől kezdve a legfiatalabbak is büszke vízműsnek érezhetik magukat. Üdvözlet nekik! A rendezvényről készült fotók a képtárban láthatók...

MJ

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.