BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Vízműs karácsony 2012

0A téli szünet előtti utolsó nap az iskolában. Mennyi is? Mindössze három nap van hátra karácsonyig. Szinte érezhető, hogy már mindenki lélekben valahol máshol jár. A létszám sem az igazi, sokan hiányoznak ma ilyen-olyan indokkal.

A rövidített órák alatt karácsonyi zene és filmek hangjai szűrődnek ki a folyosóra. Nagyon jó érzés ránézni az aulában álló karácsonyfára, mert apró égőivel, fehérlő üdvözlő kártyáival igazi fényt hoz ebbe a szürke félhomályba, ami már napok óta körülvesz bennünket. Bevallom, kedvenc időtöltéseim közé tartozik a jókívánságokat böngészni, de sokan így vannak ezzel tanárok, diákok egyaránt.

 

Már csak pár óra és mehetünk haza, folytatni vagy elkezdeni az ünnepi készülődést. De addig még valami hátra van: a már-már hagyománnyá vált Mikulás-totó, a karácsonyi kincskeresés és a koncert. Hol lakik a Mikulás, kinek az emlékére történik az ajándékozás december 6-án? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozhattak azok, akik kitöltötték a totót. Jutalmuk szaloncukor volt. A kincskeresők különféle, falakon és korlátokon elhelyezett utasításokat követve végül ismét eljuthattak az aulába, ahol szintén szaloncukrot kaptak.

A Fél 10 nevű zenekarra kicsit tovább is vártunk, mint fél tíz, de megérte. Leel-Őssy Dani és Csete Márk csapata színvonalas koncerttel ajándékozta meg a vízműsök lelkes közönségét. Köszönjük nekik! Köszönet illeti továbbá a vízműs karácsony minden közreműködőjét, a szervezőket, a műsorvezetőt és a Mikulást.

A végén szép karácsonyt kívántunk egymásnak. Hiszem, hogy a kívánság mindenkinek teljesült, mint hogy a következő is teljesülni fog:

                  BOLDOG ÚJ ÉVET!

                  Olasz Zsuzsanna

                  Fotók: Plenter Emese, Somogyi Zsolt

 

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.