BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Nyáridéző

1Nézegetem nyári képeimet. Elszállt a nyár. Nem mondok ezzel újat. Alig pár hete járunk iskolába, de az időjárás gyorsan feledtetni akarja velünk a vakációt. Hej, pedig mennyire vártam. Sok terv volt a fejemben. „Nagytakarítok, kertészkedek, függönyt varrok, biciklizek. Nagyokat játszunk a gyerekekkel, kirándulunk, strandolunk,   sátorozunk, bográcsozunk.”

Ez mind meg is volt, még ha nem is ebben a sorrendben. Jutott idő néhány könyvre, rejtvényre, barátokra. Szedtünk málnát, főztünk lekvárt. Jókat beszélgettünk a tűz mellett, a vízparton és a vízben. Olyan is volt bevallom, hogy csak úgy henyéltem. Szükségem volt rá. Hogy feltöltődjek. Hogy frissen, új erővel, sok türelemmel és szeretettel kezdhessek az új tanévnek.

S, hogy meddig tart majd a lendület? Az sok mindentől függ. Mindenesetre kellenek a jó programok tanév közben is. Talán vissza lehet csempészni egy kis nyári hangulatot a közelgő suli-bográcsozáskor. És ha jön még egy kis jó idő, ajánlok mindenkinek jó kis kerékpártúrákat a környéken. Keressétek fel a Pósteleki romkastélyt, a Borozsgyáni tavakat, a kígyósi kastélyt, a Bandika-fát. Ezek a legszebb helyek a közelünkben.

Menjetek ki a barátokkal, terítsetek le kockás plédet, vigyetek almát, szendvicset, élvezzétek a csendet, a természetet. De mindenkit arra kérek, ne hagyjatok magatok után szemetet!

 

                        

2 3 4

5 6 7

8 9

Copyright © 2013. All Rights Reserved.