BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Egy lány, aki nagyon szeret írni

0Bacsa Bernadett már többször írt az iskolaújságba és a honlapra is. Bemutatott sok tehetséges vízműst. Most mi mutatjuk be őt.

Sokan nem is tudják, hogy eredetileg gazdasági ismereteket szeretett volna tanulni, de mivel ügyesen rajzolt, és a belső építészet is nagyon érdekelte, ezért a Vízműt választotta. Magasépítő osztályba jár, már tudja, hogy a Műszaki Egyetemre szeretne jelentkezni. A szakma tanulása mellett azonban nagyon szeret írni. Saját elmondása szerint általános iskolás korában kezdett el fogalmazni, és azóta töretlenül alkot. Az írásait szívesen küldi el a pályázatokra is. Jelenleg a DUE Médiahálózat által kiírt pályázatra ír, mégpedig a kollégiumi életről. Nagyon szorítunk neki, hogy jól sikerüljön.

 

Szabadidejében természetesen saját fantáziájára hagyatkozva novellákat is ír. Jobban szeret fantasztikus történeteket alkotni, mint a valóságot ábrázolni.

 


Az írás mellett a másik kedvenc időtöltése a rajzolás. Már az általános iskolában fény derült a tehetségére, ezt továbbra is kamatoztatja. Kedvenc motívumai a szárnyak, főleg a pillangóké.


Bettit persze nemcsak az iskolaújság lapjairól vagy a honlapról ismerhetjük, hanem az iskolai diákönkormányzat tagjaként jelen van a különböző rendezvényeken is. Ebben a tanévben részt vett a DÖK-nap lebonyolításában, szerepelt karácsonykor, és jelmezt öltött a múlt heti farsangon is. Nagy lelkesedéssel várja az elkövetkező rendezvényeket.


Köszönjük az eddigi munkáját, és további sok sikert kívánunk neki!

1 2 3

Copyright © 2013. All Rights Reserved.