BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Hírtár » Iskolai hírek » Rendezvény


Sporthírek

sporTT 01Ebben az évben már kétszer olvashattatok a vízműs diákok sport sikereiről. Szó volt már a fiú kosárlabda és röplabda eredményekről. Szerencsére a fiatalok nem álltak meg, továbbra is szállítják az érmeket.

B33-ban (lényegében ez a streetballt jelenti, 1-2 szabály eltérés van a két sport között) elindultunk diákolimpiai és a szövetség általi kiírásban is, előbbin a 3. helyezést szereztük meg, utóbbin a negyeddöntőig jutottunk. A csapat tagjai: Hortobágyi Viktor, Lipcsei Imre, Lipták László, Szabó Péter és Kovács Patrik.

Leány kosárlabdacsapatunk a városi bajnokságban indult, ahol egészen a döntőig menetelt, ahol nagyon szépen helyt állt, de végül a Széchenyi csapata kicsivel jobbnak bizonyult, így ott az ezüstérmet szereztük meg. A csapat tagjai: Szekeres Barbara, Zvara Evelin, Krizsán Tünde, Pongrácz Szilvia, Szabó Nikolett, Borok Andrea, Maja Kitti.

 

Szokás szerint idén is szép mezőnnyel vettünk részt a mezei futáson. Kiemelkedett az V. korcsoportos leány csapatunk, ahol is Zahorán Adrienn 2., Orvos Tímea pedig 3. lett, míg a csapat mindenkit megelőzve aranyérmet szerzett. A megyei mezei futáson az Andrássy Gimnázium megelőzte a lányokat, így ott ezüstérmet szereztek. A csapat tagjai: Zahorán Adrienn, Orvos Tímea, Borok Andrea, Lestár Enikő, Bakó Ágnes.

Focista fiaink két tornán is megméretették magukat. A városi bajnokság első fordulóit még tavaly játszották, itt végül a 3. helyen zárt a csapat. A csapat tagjai: Farkas Tibor, Szabó Ádám, Gedó Lóránt, Kiss Dániel, Tar Teofil, Sándor József, Kovács Attila, Nánássi Attila.

A másik a Coca-Cola Kupa volt, ahol a megyei elődöntő után a megyei döntő várt a fiúkra, ahol szintén bronzérmet szereztek. A csapat tagjai: Farkas Tibor, Szabó Ádám, Gedó Lóránt, Kiss Dániel, Engelhardt Viktor, Deme Márk, Tenglovics Márkó, Kaszanyi Attila, Leel-Őssy Dániel.

A Coca-Cola Kupán a fiúk mellett a lányok is részt vettek, ők egy szintén sikeres elődöntő után a megyei döntőn a 4. helyezést szerezték meg. A csapat tagjai: Urbán Ágnes, Kása Rebeka, Csizmadia Szonja, Forrás Ágnes, Pongrácz Szilvia, Balogh Anett, Moldován Lili, Sóvári Bianka.

A kézilabdás fiúknak Gyulán rendezték meg a Megyei Kézilabda Diákolimpiát. Sajnos az Evangélikus Gimnázium csapatát nem sikerült megverni, de az így megszerzett ezüstérem is nagyon szépen csillog. A csapat tagjai: Balogh Soma, Bartyik Krisztián, Bihari Rajmund, Botás Dávid, Dóró Gábor, Duka Bence, Jelencsik József, Rálik Szilárd, Szatnojev Máté, Tóth Márk, Vas Sándor, Zsilák László, Préda István.

A múlt héten rendezték a Megyei Atlétikai Diákolimpiát, lássuk a kiemelkedő eredményeket.

Orvos Tímea gerelyhajításban 5., magasugrásban pedig 2. helyezést szerezte meg.

Szebegyinszki Richárd súlylökésben és diszkoszvetésben is 1. helyen végzett.

Fenesi Nándor gerelyhajításban 4., diszkoszvetésben 2. lett.

Brezowski Péter 400 méter síkfutásban éppen lemaradva a dobogóról 4. helyen végzett.

Farkas Tibor ugyanezen a távon, csak egy korosztállyal feljebb 2. lett.

Burai Attila súlylökésben végzett az 5. helyen.

Jelencsik József távolugrásban szerezte meg a 3. helyezést, Dóró Gábor pedig 5. lett.

A 4 x 400 méteres váltónk (Diószegi Dávid, Dóró Gábor, Farkas Tibor, Brezowski Péter) centiméterekkel lemaradva a győztes csapattól ezüstérmet szerzett.

A 4 x 100 méteres váltó (Kántor Máté, Jelencsik József, Apai László, Képíró Richárd) a 3. helyen ért be a célba.

sporTT 02sporTT 03sporTT 04sporTT 05sporTT 06sporTT 07sporTT 08sporTT 09sporTT 10

Copyright © 2013. All Rights Reserved.