BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Utas est nem csak utasoknak!

04A csütörtöki hetedik óra után izgatott 9. A-sokkal lehetett találkozni a Vízműben. Várakozóan kacsingattak be a díszterem ajtaján, ahol lázas készülődés folyt. A 10. A-sok iskolánk régi tradíciója szerint ismerkedési estet szerveztek a „kicsiknek”, a következő utas generációnak. Noha mindkét osztályban vegyesen vannak utasok és építők, ez senkit sem zavart abban, hogy egy vidám és élvezetes délutánt töltsünk el közösen.

Délután három órakor kezdődött a mókás versengés az öt vegyes csapat között.

Ezekben volt 10. és 9. évfolyamos is. A diákok tíz versenyszámban mutathatták be a tanárokból álló zsűrinek, hogy ők a legjobbak a befőttes gumival végzett célba lövésben, a műszaki szakkifejezésekkel fűszerezett versírásban vagy az egy lavórnyi vízből történő almahalászatban. Vonzó és főleg finom nyeremények vártak a legjobbakra, de természetesen senki nem távozott üres kézzel az est végén.
Az ügyes, átgondolt szervezésnek és a jó hangulatnak köszönhetően mindenki egy kellemes élménnyel lett gazdagabb. A 9. évfolyam ízelítőt kaphatott az igazi vízműs hangulatból, a 10. A-nak pedig jó főpróba volt a novemberi gólyabálra.

 

010203050607080910

Copyright © 2013. All Rights Reserved.