BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

A várva várt Szeptemberfeszt

001A vízműs hagyományokhoz híven ezen a héten került megrendezésre a várva várt Szeptemberfeszt. Idén szeptember 29-én verőfényes napsütésre ébredtünk, így tudtuk nagyon jól, hogy ezen a napon felhőtlen szórakozás, sok játék, finom ételek várnak ránk. A Szeptemberfeszt állandó programja, a főzőverseny sem maradt el.
Az iskolába érkezés után mindenki hozzáfogott sürögni-forogni. Ki fát vágott, ki hagymát és krumplit pucolt; a vízműsök jól megosztották a munkát, ahogy azt kell. Főzés közben különböző versenyek színesítették a napot, többek közt kötélhúzás osztályonként, szkander, karaoke, twister és kvíz. Mindeközben a bográcsokban rotyogtak a finomabbnál finomabb ételek.

A főzőverseny zsűrije igazi szakemberekből tevődött össze: Winkler Jánosné, az Aranykonyha vezetője; Novák Attila tanár úr és Pesti Laura DÖK-elnök alapos megfontolás után hozta meg a döntést. Miközben az osztályok jóízűen elfogyasztották az ételeket, a vízműsökből álló a Fél10 zenekar gondoskodott az önfeledt hangulatról.
A nap végén az igazgató úr átadta a nyereményeket. A főzőverseny nyertesei egy-egy fából készült fakanalat, a különböző versenyek nyertesei pedig édességeket nyerhettek meg. Gratulálunk a nyerteseknek!

 

 

A rendezvényen készült képek a képtárban>>>

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.