BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Sokan voltak a második nyílt napon is

01Október közepén másodszorra is kinyíltak a deák utcai kapuk a pályaválasztó nyolcadikosok és szüleik előtt. A Vízmű dísztermében ismét sok vendéget köszönthetett Török Árpád igazgató. Beszédében röviden ismertette az iskola által kínált képzéseket, az intézmény sehol máshol nem elérhető programjait. Kitért a közoktatás és szakképzés átalakulására, a bejutás feltételeire. Felhívta a vendégek figyelmét arra, hogy a jelentkezés során várható változásokról a Vízmű honlapján fognak részletes tájékoztatást adni (www.vizmu.net).

A vendégek megtekintették az iskola korszerű mérőeszközeit, legújabb beszerzéseit; bepillantást kaptak a népszerű szakokon folyó hétköznapi munkába. A látogatókat a vízműs tanulók kalauzolták végig a látnivalókon, melynek befejezéseként az igazgató záróbeszélgetésen válaszolt a felvetett kérdésekre.

A vendégek elismeréssel nyilatkoztak a látottakról, az intézmény különleges idegen nyelvi és továbbtanulást segítő programjairól. A nagyszámú vidéki érdeklődő a Vízmű kollégiumában fejezte be a nyílt napi látogatást.

A következő iskolabemutatót 2012. november 15-én rendezik meg a Deák utcában. Ismét alkalom nyílik majd a tájékozódásra, barátkozásra, a régen keresett középiskola megtalálására.

 

Pillanatképek a nyílt napról >>>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.