BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

Tavaszi zsongás a földmérőknél

00FM-SZE

 

Eljött a tavasz és vele együtt a lelkesedés: csináljunk már valami klassz dolgot! Bereczki Katalin tanárnő kérdése, hogy rendezzünk szakestet, nem volt kérdés számunkra. Hát persze, hogy rendezünk!

A 11. D földmérői lázas munkába kezdtek, nagyon örülök, hogy mindenki kivette a részét a készülődésből. Jópofa feladatokat állítottunk össze, beszereztük a kellékeket, a terepgyakorlatokat többször kipróbáltuk, nehogy később valami technikai probléma adódjon. Persze azért adódott, mert a vendéglátásra szánt szendvics valahogyan még a rendezvény előtt elfogyott… Szerencsére olyan összeszokott csapat vagyunk, hogy a kezdésre minden és mindenki a helyén volt: szeretettel és új szendvicsekkel fogadtuk a negyedikeseket és a váratlanul betoppanó geológus osztálytársainkat. Őket is bevettük a csapatversenybe, hisz egy igazi vízműs mindenhez ért!

 

Derekasan küzdöttünk a feladatokkal: volt GPS-es keresés, képfelismerés, szellemi totó, ügyességi játék, és persze sok nevetés, izgalom, jó szórakozás. Kellemes hangulatban telt el a szakest, a negyedikesek még tortát is nyertek. Örülök, hogy én is részese lehettem osztályommal ennek a remek programnak, és jövőre már mi leszünk a vendégek.

Powered by RS Web Solutions

Copyright © 2013. All Rights Reserved.