BÉKÉSCSABAI SZC
VÁSÁRHELYI PÁL
TECHNIKUM
ÉS KOLLÉGIUM

30 éves érettségi találkozó

1A Deák utcán közlekedők tudják, érettségi találkozó van a Vízműben, ha szombaton délután azt látják: tele van a parkoló. Így volt ez október 10-én is, amikor az 1985-ben végzett 4. B osztály tartotta rendes, ötéves összejövetelét.
Szívesen jött vissza mindenki az alma materébe, az egykor volt 28 tagú osztály számára ünnep volt a szombati rendezvény. Ezen az osztályfőnöki órán, melyet most is Jaksa István osztályfőnök tartott, szinte alig volt hiányzó. Vidám hangulatban követték egymást a nyolcvanas évek izgalmas és élményteli történetei. A fiúk és lányok beszámoltak életük alakulásáról, munkájukról, családjukról. Kiderült, hogy ma már gyerekeik koptatják a Vízmű padjait. (Néha talán túlzott mértékben is. :) A kellemes délutánt a fehér asztalnál elköltött finom vacsora zárta.

A Vízmű parkolójában összegyűlt autócsodák jól mutatták, hogy az öregvízműsök az elmúlt három évtizedben sikerrel kamatoztatták a műszaki iskolában tanultakat. Megtudtuk, hogy a kerékpárral érkező ünneplő is csupán az egészséges életmód jegyében választotta szombaton a „drótszamarat”.

 

 

 

2345

Copyright © 2013. All Rights Reserved.